Kertomuksia ja saatuja armoja

Kirkossa on tapana kääntyä tarpeen tullen sellaisten ihmisten esirukousten puoleen, jotka ovat kuolleet pyhyyden maineessa. Esittelemme valikoiman kertomuksia, jotka Opus Dein prelatuurin pyhäintapausten toimisto on saanut.

29.11. lähtien yritin moneen kertaan lähettää faxin ystävälleni Tanzaniasta. 22.11. olin saanut lähetettyä yhden, mutta sen jälkeen kaikki yrityksen olivat turhia. Ystäväni on lääkäri ja hän tarvitsi kiireellisesti lääkkeitä ja työvälineitä. Toinen ystäväni, myös lääkäri, plastiikkakirurgi, oli valmis menemään Tanzaniaan auttamaan häntä. Hän oli pyytänyt lupaa ja järjestänyt kaikki saattaakseen suunnitelmansa toteen. Niin hän kuin minäkin yritimme menestyksettä lähettää hänelle faxia, ja matka alkoi tulla vaaralliseksi kommunikaation puutteen takia.

Pohdiskelin, mitä pitäisi tehdä, kun katseeni osui pieneen lehtiseen, joka kertoi Toni Zweifelistä. Minulle tuli mieleen uskoa ongelmani hänelle, koska hän oli insinööri ja sveitsiläinen. Faksikoneen edessä käännyin hänen puoleensa ja pyysin hänen esirukoustaan Jumalan edessä. Ensimmäinen yritys epäonnistui, koska linja oli jälleen varattu. Lähdin huoneesta ja jätin faksin yrittämään lähetystä automaattisesti. Vartin päästä palasin enkä uskonut silmiäni: viesti oli mennyt perille. Liitteessä todiste siitä, että kirjeeni Tanzaniaan lähti kello 17.24. Olen hyvin kiitollinen Tonille. Olin aiemmin luvannut hänelle, että kertoisin julkisesti tästä armosta. Tästä lähtien käännyn hänen apunsa puoleen, erityisesti, kun kyse on teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Dr. Chr. B. (Köln)