Etsitkö työtä?

Nykypäivän taloudellisten vaikeuksien keskellä, tässä "Novena (yhdeksän päivää rukousta)" työpaikan pyytämiseksi Jumalalta pyhän Josemarían esirukouksilla.

Maailmanlaajuisen talouskriisin vuoksi monet ovat menettäneet työnsä ja joutuneet kotitaloudessaan ahtaalle. Pyhän Josemarían opetuksen keskiössä oli ajatus työn pyhittämisestä, joten hän on luonnollinen esirukoilija jokaiselle, joka etsii työtä tai on huolestunut työnsä menettämisestä.

Yllä on linkki Novenaan työn pyytämiseksi (englanniksi) , jota tuhannet ihmiset ovat käyttäneet pyytäessään pyhältä Josemaríalta esirukousta työpaikan löytämiseksi tai säilyttämiseksi. Hyödynnä sitä itse ja lähetä se ystävillesi ja sukulaisillesi, jotka etsivät työtä.

Novena on osoittanut voimallisuutensa. Alla on vain muutama viesti ihmisiltä, joita se on auttanut.

Parempi työ, parempi palkka ja lähempänä kotia!

Vierailin eräällä sivustolla lähettääkseni novenan serkulleni. Sivustolla pyydettiin ihmisiä kertomaan saaduista armoista, joita he olivat saaneet pyhä Josemarían esirukousten kautta. No, tässä olen. Viime heinäkuussa irtisanoin itseni, koska sain tietää yrityksen omistajien epärehellisyydestä. Tarvitsin sitä työtä, mutta en voinut työskennellä epäeettisessä yrityksessä. Sen jälkeen en löytänyt työtä, koska olen vielä opiskelija, ja yritysten harjoittelupaikat ovat yleensä todella matalapalkkaisia. Poikaystäväni kautta sain kuulla Opus Deistä. Löysin novenan ja rupesin rukoilemaan sitä. Olin edellisellä viikolla lähettänyt ansioluetteloni yrityksille, jotka olivat ilmoittaneet avoimista työpaikoista. Vain viikkoa novenan päättymisen jälkeen minulle tarjottiin kahta varsin hyvää paikkaa. Yritys, joka tarjosi parempaa palkkaa – nelinkertaisesti aikaisempaan palkkaani verrattuna – sijaitsi vain 15 minuutin päässä kodistani. Kyseessä on lisäksi hyvin tunnettu ja työetiikastaan huolta pitävä yritys, ja olen saanut tavata aivan upeita ihmisiä. Nykyään kerron novenasta kaikille vastaantulijoille.

Vanessa Graziella Brazil, 25. helmikuuta, 2009

Jumalan tahdissa

Olin kuusi kuukautta työttömänä. Lapseni ja minä rukoilimme novenan pyhälle Josemaríalle, ja minä kävin päivittäin messussa ja rukoilin pyhää ruusukkoa neitsyt Marialle. Hain useampaa paikkaa, tuloksetta. Kaiken keskellä luotin yhä Jumalaan, siihen, että hän huolehtisi perheestämme. Niin hän tekikin, vanhempieni ja veljieni kautta. Kuljin Jumalan tahdissa: minua odotti ei ainoastaan työpaikka vaan kaksi työpaikkaa. Jumalan armosta olen suoriutunut molemmista ansiokkaasti ja olen tarjonnut kaiken työn Jumalalle ja pyrin tehdä sitä rakkaudesta Häntä ja lähimmäistäni kohtaan. Suuret kiitokset pyhä Josemaríalle hänen avustaan ja voimakkaasta esirukouksestaan.

J.A.

Iso Britannia, 19. helmikuuta, 2009

Suuri apu niille, jotka etsivät työtä

Rukoillessani novenaa pyhälle Josemaríalle sain suureksi onnekseni kutsun valintaprosessiin, joka tosin oli pitkä ja haastava. Jossakin vaiheessa he eivät ottaneet minuun enää yhteyttä. Aloittaessani novenan uudestaan sain viimein puhelinsoiton. Prosessi päättyi siihen, että minulle tarjottiin tärkeää johtotehtävää laskettelukeskuksesta Chilestä. Näin päättyi työttömyyteni, jota oli kestänyt lähes vuoden. Kaiken aikaa olin tuntenut läheistä yhteyttä pyhään Josemaríaan ja pyhään neitsyt Mariaan, ja tämä antoi varmuutta ja rauhaa työhaastatteluissa. Voin todistaa, että pyhä Josemaría ja hänen novenansa ovat suuri apu niille, jotka etsivät työtä.

Enrique S. Chile, 20. tammikuuta 2009

Minä ja lankoni saimme töitä

Olen arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija, mutta tällä hetkellä teen erikoisalani jatko-opintoja. Perjantaina 17. huhtikuuta olin juuri menossa luennolle, kun sain puhelinsoiton. Minut kutsuttiin työpaikkahaastatteluun. Syntymäpäiväni oli neljän päivän päästä, joten kyseessä oli syntymäpäivälahja! Ilahduin soitosta, olin nimittäin aloittanut novenan rukoilemisen 6. huhtikuuta. Syntymäpäiväni aattona 20. huhtikuuta allekirjoitin työsopimuksen. Tänään oli ensimmäinen työpäiväni, ja se meni todella hyvin. Novenassa, jonka aloitin silloin 6. huhtikuuta, pyysin työtä itselleni ja langolleni. Kuinka ollakaan, hän sai tänään armolahjan eli työpaikan. Olen erittäin kiitollinen Jumalalle tästä siunauksesta, jota edesauttoivat pyhä Josemaría Escrivá de Balaguerin esirukoukset. Olen myös kiitollinen Fatiman rouvallemme ja Shoenstattin rouvallemme.

J.H. Brazil, 27. huhtikuuta, 2009

Oletko saanut armolahjan työhösi liittyen? Kerro siitä meille, helsinki(at)opusdei.org